Aircoheat neemt Eijgenraam Koeltechniek over

Beste relatie,

AircoHeat hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met zijn klanten en wij houden u dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze organisatie.Zoals u weet staat AircoHeat al meer dan 41 jaar voor kwaliteit en service. Steeds meer klanten weten ons te vinden en ons klantenbestand is in de afgelopen jaren dan ook gegroeid.

Om deze groei voort te kunnen zetten hebben wij vanaf 1 Maart de activiteiten van de Firma Eijgenraam Koeltechniek uit de Meern overgenomen. Eijgenraam Koeltechniek is al sinds jaren een speler op de airconditioning en koeltechniek markt.
De activiteiten m.b.t. wijnkoeling en de speciale door Eijgenraam vervaardigde condenswaterpompen zullen wel zelfstandig door Arie Eijgenraam worden voorgezet.
Alle activiteiten m.b.t. Airconditioning en Koeltechniek vallen vanaf 1 Maart onder AircoHeat.

De heer Eijgenraam zal nauw betrokken blijven bij deze activiteiten binnen AircoHeat. Door deze bundeling van kennis en ervaring hopen wij u nog beter van dienst te kunnen zijn.iek vallen vanaf 1 Maart onder AircoHeat.

De heer Eijgenraam zal nauw betrokken blijven bij deze activiteiten binnen AircoHeat. Door deze bundeling van kennis en ervaring hopen wij u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Comments are closed.