Airco laten plaatsen

  • 5

Een Airco laten plaatsen?

Tegenwoordig beschikken de meeste ruimtes over een professioneel geïnstalleerde airco. Van kantoorruimtes tot woonkamers en klaslokalen. Dit is niet raar, want het is van groot belang dat de lucht in (drukbezette) ruimtes goed wordt geventileerd en er een gezonde luchtcirculatie ontstaat. Natuurlijk kunt u de ramen openzetten, maar dit is niet altijd de beste optie. Goede ventilatie zorgt namelijk voor een schonere lucht, betere werksfeer en minder ziekteverzuim.

Bent u voor uw bedrijfspand, kantoor of particuliere situatie op zoek naar een specialist in airconditioning? Maak dan kennis met AircoHeat.

Airco laten installeren door AircoHeat

AircoHeat is sinds 1972 gespecialiseerd in het installeren, beheren en onderhouden van airco’s. Wij kunnen u met onze diensten ook bijstaan bij een airco storing. AircoHeat is zowel werkzaam voor bedrijven, particulieren en installatiebedrijven. De aanpak die bij ons wordt gehanteerd kenmerkt zich door de volgende punten:

  • Openheid
  • Transparantie
  • Eerlijk advies geven

Bij AircoHeat wordt er gewerkt met diverse topmerken, zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. De merken waarmee wij werken zijn onder andere: Samsung, Hisense, Coolmark en Panasonic. Tevens gaan wij bij de klant altijd uit van de unieke situatie en wordt er altijd advies op maat gegeven. Bij AircoHeat staat kwaliteit voorop, dit betekent dat wij naast de nodige certificeringen ook beschikken over ons eigen strikte kwaliteitssysteem. Dit kwaliteitssysteem bevat procedures, processen en instructies wat betreft installatie, beheren en onderhouden van airco’s.

Meer informatie over het kopen van een airco?

Kortom; het hebben van een goede airconditioning in uw bedrijfspand of kantoor is onmisbaar. Daarnaast is het ook erg belangrijk om uw woning goed te ventileren. Heeft u interesse in een advies van onze professionals wat betreft onze airco service? Of heeft u vragen over onze aanpak wat betreft airconditioning? AircoHeat is u graag van dienst, zowel zakelijk als particulier.

Door contact met ons op te nemen kunnen wij uw situatie analyseren en u verder helpen met uw airco. AircoHeat is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0348 – 41 61 55. Ook kunt u ons mailen naar info@aircoheat.nl. Wij staan u graag bij, zodat u zorgeloos kunt genieten van een goede klimaatbeheersing, zonder storing.

Contact

Bezoekadres:
Pompmolenlaan 14
3447 GK WOERDEN

Postadres:
Postbus 76
3440 AB WOERDEN

info@aircoheat.nl
Telefoon 0348 – 41 61 55
0348 – 41 61 55
Fax: 0348 – 42 43 32