Airco installatie

  • 8

Airco installatie

Binnen de muren van uw bedrijfspand, kantoor of woning is het van groot belang dat er een gezonde en schone luchtcirculatie ontstaat. Wanneer er geen sprake is van een schone lucht kan het voorkomen dat het ziekteverzuim stijgt en er niet prettig wordt geleefd en gewerkt.
Het is dus enorm belangrijk dat er goed wordt geventileerd in (drukbezette) ruimtes. Hierbij kunt u denken aan installatie van een airconditioning.

Natuurlijk is het openzetten van ramen hierbij een optie, maar niet erg handig voor de koude herfst- en winterdagen. Bovendien is het laten installeren en hebben van een airco ontzettend handig. Bent u op zoek naar een specialist in airconditioning? Maak dan kennis met AircoHeat.

Installatie van uw airco door AircoHeat

AircoHeat is deskundig in klimaatbeheersing voor diverse ruimtes, denk hierbij aan zorgcentra, kantoorpanden en fitnesscentra. Sinds 1972 installeert, beheert en onderhoudt AircoHeat klimaatbeheersingsinstallaties. Dit doen wij voor bedrijven, particulieren en installatiebedrijven. Hierbij gaan wij op een transparante, open en eerlijke manier te werk.

Kwaliteit staat bij AircoHeat op één en daarom zijn al onze medewerkers en ons bedrijf zelf in het bezit van diverse nodige certificaten. Denk aan de Vca-certificaten, PED-certificaties en alle certificeringen wat betreft F-gassenverordening. Naast dat wij bij AircoHeat in het bezit zijn van de nodige certificaten, beschikken wij over een eigen strikt kwaliteitssysteem met procedures, processen en instructies. Ook wordt er bij de installaties alleen maar gebruik gemaakt van topproducten van A-merkleveranciers als; Samsung, Toshiba, Daikin en Carrier.

Interesse in airco installatie

Goede ventilatie binnen uw bedrijfspand is ontzettend belangrijk, laat een airco installeren door de professionals van AircoHeat! Bent u geïnteresseerd in installatie van uw airco door AircoHeat of heeft u verdere vragen over installatie van uw airconditioning? Neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst. AircoHeat is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0348 – 41 61 55. Ook kunt u ons mailen naar info@aircoheat.nl.

Contact

Bezoekadres:
Pompmolenlaan 14
3447 GK WOERDEN

Postadres:
Postbus 76
3440 AB WOERDEN

info@aircoheat.nl
Telefoon 0348 – 41 61 55
Fax: 0348 – 42 43 32