Airco storing

  • 5

Airco storing

Een goede en professioneel onderhouden klimaatbeheersing is van groot belang binnen een gebouw waar veel mensen komen, zoals een bedrijfspand. Een goede klimaatbeheersing wordt gekenmerkt door een goed binnenklimaat zonder airco storing. Tegenwoordig wordt een goed binnenklimaat gekoppeld aan diverse ventilatietechnieken binnen het bedrijfspand of gebouw. Airconditioning is hier één van.

Bij de aanschaf van een airconditioning kan het ontstaan van een airco storing na bepaalde tijd voorkomen. Geen paniek! Bij zo’n storing kunt u namelijk de hulp inschakelen van onze professionals zodat u zo snel mogelijk weer kan genieten van de schone en gezonde lucht in uw gebouw of bedrijfspand.

Hulp bij airco storing

Er kunnen verschillende complicaties zijn wanneer u last heeft van een airco storing. De meest voorkomende problemen rondom airco’s zijn:

  • Een airco die helemaal niet werkt
  • Ijsvorming op het binnendeel
  • Onvoldoende koeling van de airco
  • Geen verwarming van de airco
  • Water dat lekt uit de airconditioning

Bij constatering van een van de bovengenoemde problemen of andere complicaties van de airco kunt u het probleem bij ons melden door contact op te nemen met AircoHeat wat betreft uw airco storing.

AircoHeat is gespecialiseerd in airconditioning weet als geen ander hoe belangrijk het is om een gezonde lucht te hebben binnen uw bedrijfspand.

Airco storing oplossen

Heeft u interesse in een van de diensten van AircoHeat? Of kampt u met een vervelende airco storing binnen uw bedrijfspand? De professionals van AircoHeat helpen u graag en snel verder, zodat u binnen no time weer kunt genieten van een gezonde lucht in uw bedrijfspand. Geef aan waar uw probleem ligt en wat de precieze situatie is wanneer u contact met ons opneemt. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0348 – 41 61 55. U kunt ook een e-mail sturen naar info@aircoheat.nl. AircoHeat staat u graag bij, zodat u kunt genieten van een goede klimaatbeheersing, zonder storing.