Het Bedrijf

  • 15

AircoHeat installeert, beheert en onderhoudt al sinds 1972 klimaatbeheersingsinstallaties. We werken voor bedrijven en particulieren, maar treden ook op als partner voor installatiebedrijven. Onze projectaanpak kenmerkt zich door transparantie, openheid en eerlijke advisering. Daarbij gaan we altijd uit van de situatie, wensen en budget van de klant.

Voorbeelden van projecten voor: installatiebedrijvenparticulierenbedrijfspanden.

Flexibel en slagvaardig
AircoHeat is een flexibele organisatie. We worden niet geremd door interne bureaucratie en kunnen snel schakelen.

Training en opleiding
De technologie van klimaatbeheersing ontwikkelt zich continu. AircoHeat blijft op de hoogte van deze ontwikkelingen en bepaalt welke technologieën goed passen in ons portfolio. Daarnaast worden onze medewerkers regelmatig getraind en bijgeschoold in nieuwe technieken.

Alle belangrijke certificeringen
Vanzelfsprekend beschikt AircoHeat over alle belangrijke certificeringen. Daarnaast voeren we ons eigen strenge kwaliteitssysteem met procedures, processen en instructies.

Maatschappelijk verantwoord
Maatschappelijk verantwoord betekent voor ons de zorg voor mensen, dieren en hun omgeving. AircoHeat hecht grote waarde aan duurzaam ondernemen. Dit uit zich niet alleen in het voldoen aan  wet- en regelgeving op het gebied van onder andere milieu en veiligheid, maar ook in goed energiebeheer. Van zuinige motoren in onze bedrijfsauto’s tot energiezuinige klimaatbeheersingsinstallaties voor onszelf en onze klanten. AircoHeat is een transparante organisatie. Onze medewerkers krijgen en nemen hun verantwoordelijkheid en wie wil groeien krijgt alle ruimte. AircoHeat ondersteunt diverse maatschappelijke projecten zoals de ijsbaan in Woerden. www.ijsbaanwoerden.nl ook heeft AircoHeat geheel belangeloos een airco geplaatst in een appartement bij een dame met de ziekte MS.
Deze mevrouw had geen geld voor de aanschaf van de airco en kreeg van geen enkele instantie een bijdrage hiervoor.
AircoHeat heeft er voor gezorgd dat er een Daikin airco werd geplaatst zodat de gevolgen van deze ziekte wat dragelijker werden tijdens de warme dagen.