Klimaatbeheersing

  • 4

Klimaatbeheersing – Voor iedereen een geschikte oplossing

Het woord klimaatbeheersing zegt het al; het beheersen van het klimaat. Binnen de muren van gebouwen is het erg belangrijk dat er een gezonde luchtcirculatie ontstaat. Het hebben van een gezond binnenklimaat in uw bedrijfspand is namelijk van groot belang voor uw eigen gezondheid en de gezondheid van uw medewerkers. Bent u op zoek naar een bedrijf die u goed van dienst kan zijn wat betreft klimaatbeheersing en specifiek in airconditioning voor uw bedrijfspand? Maak dan kennis met AircoHeat, uw specialist in klimaatbeheersing.

Klimaatbeheersing door AircoHeat

AircoHeat is sinds 1972 gespecialiseerd in het installeren, beheren en onderhouden van klimaatbeheersingsinstallaties. Wij van AircoHeat zijn werkzaam voor bedrijven en particulieren, maar zijn ook beschikbaar als partner voor installatiebedrijven. Onze projectaanpak kenmerkt zich door openheid, transparantie en eerlijk advies geven. Hierbij gaan wij altijd uit van de situatie, wensen en het budget van de klant. Tevens beschikken al onze medewerkers en ons bedrijf over de nodige certificeringen. Kwaliteit staat bij ons voorop, dit betekent dat wij naast de certificeringen ons eigen strikte kwaliteitssysteem met procedures, processen en instructies hanteren.

U kunt bij AircoHeat terecht voor diverse luchtbehandelingssystemen voor in uw bedrijfspand. Door middel van verschillende klimaattechnieken kunnen wij de klimaatbeheersing van uw gebouw verbeteren en onderhouden. Wij beheersen het klimaat binnen gebouwen, datacentra en drukbezette ruimtes door onder andere gebruik te maken van airconditioning. Dit is een onderdeel waar wij van AircoHeat gespecialiseerd in zijn en u graag mee van dienst zijn.

Wanneer uw airco geïnstalleerd is, kan het na een tijd voorkomen dat u te maken krijgt met een klimaatbeheersing storing. Ook voor onderhoud en herstellen van uw airco is AircoHeat u van dienst. Met AircoHeat bent u verzekerd van een goede klimaatbeheersing, zonder zorgen. 

Verbeter de klimaatbeheersing van uw kantoor

Heeft u interesse in installatie van een geluidloze airco voor in uw bedrijfspand? Of heeft u vragen over het beheersen van het klimaat in uw situatie? Neem geheel vrijblijvend contact op met AircoHeat voor advies wat betreft de klimaatbeheersing binnen uw kantoor. U kunt bellen naar 0348 – 41 61 55 of een e-mail sturen naar info@aircoheat.nl.

Contact

Bezoekadres:
Pompmolenlaan 14
3447 GK WOERDEN

Postadres:
Postbus 76
3440 AB WOERDEN

info@aircoheat.nl
Telefoon 0348 – 41 61 55
Fax: 0348 – 42 43 32