Direct Expansie

  • 4

Direct expansie toepassingen

Er zijn diverse oplossingen beschikbaar om airconditioninginstallaties te combineren met een luchtbehandelingskast. Hierdoor is het mogelijk om met energiezuinige direct expansie-technieken, de koeling en verwarming voor een luchtbehandelingskast te verzorgen. AircoHeat is gespecialiseerd in klimaatbeheersingsinstallaties. Dit betekent dat wij u optimaal van dienst kunnen zijn als u uw airconditioninginstallaties wil combineren met een luchtbehandelingskast. Wij nemen het beheer en onderhoud van u over, maar geven u eerst graag iets meer informatie over direct expansie.

Direct expansie

Het toepassen van DX-koeling en verwarming in een luchtbehandelingskast is een eenvoudige en financieel interessante oplossing. Eén of meerdere condensing units worden op een DX-verdamperblok in de luchtbehandelingskast aangesloten. De toepassing van invertertechniek zorgt voor de continue regeling van de koel- en verwarmingscapaciteit van de installatie. Regeltechnisch zijn er diverse mogelijkheden, waardoor het vaak eenvoudig is om de installatie in een bestaande regeling op te nemen. Inverter geregelde direct expansietoepassingen zijn geschikt voor het vervangen van één of meertraps aan-en-uit installaties (R22-uitfasering). Wij van AircoHeat hebben in het verleden vele direct expansie installaties gerealiseerd in diverse ruimten. Denk aan kamers in woningen of plekken waar veel mensen zich tegelijkertijd bevinden zoals vergaderruimten of sportschoolzalen.

Direct expansie door AircoHeat

AircoHeat installeert, beheert en onderhoudt klimaatbeheersingsinstallaties sinds 1972. We werken voor bedrijven en particulieren, maar treden ook op als partner voor installatiebedrijven. Onze projectaanpak kenmerkt zich door openheid, transparantie en eerlijk advies. Daarbij gaan we altijd uit van de unieke situatie, wensen en het budget van de klant. Bent u geïnteresseerd in direct expansie, gerealiseerd door AircoHeat? Dit is geen probleem! AircoHeat is telefonisch te bereiken op 0348-416155. Ook kunt u naar AircoHeat mailen: info@aircoheat.nl.