Klimaatbeheersing op kantoor

  • 21

Klimaatbeheersing op kantoor

Het is van groot belang dat het binnenklimaat van uw kantoor in goede staat is. Met een gezond binnenklimaat wordt er namelijk prettiger gewerkt en daalt het ziekteverzuim. Maar hoe creëert u een gezond binnenklimaat? U kunt het klimaat zelf onderhouden door alle ramen open te zetten in uw pand, maar dit is niet altijd een goede optie. Om voor een professionele en optimale klimaatbeheersing van uw kantoor te zorgen is daar: AircoHeat, uw partner en specialist als het gaat om klimaatbeheersing in (drukbezette) ruimtes.

Klimaatbeheersing in uw kantoor door AircoHeat

Sinds 1972 is AircoHeat gespecialiseerd in het installeren, beheren en onderhouden van klimaatbeheersingsinstallaties met diverse klimaattechnieken. AircoHeat is werkzaam voor bedrijven, particulieren en installatiebedrijven. Onze aanpak kenmerkt zich door transparantie, openheid en oprechte advisering. Wij begrijpen dat iedere situatie anders is, daarom gaan wij altijd uit van de situatie, wensen en het budget van de klant.

Al onze medewerkers en ons bedrijf zelf beschikken over de nodige certificeringen. Kwaliteit staat bij ons op één, daarom beschikken wij naast de nodige certificaten ook over een eigen strikt kwaliteitssysteem met procedures, processen en instructies. Dit gecombineerd zorgt ervoor dat wij u optimaal van dienst kunnen zijn waar nodig. Of het nu gaat om een installatie, klimaatbeheersing van uw kantoor of klimaatbeheersing storing. Met AircoHeat bent u verzekerd van een goede klimaatbeheersing, zonder zorgen.

De klimaatbeheersing van uw kantoor verbeteren

Genoeg reden om een goede airconditioning te nemen voor in uw bedrijfspand. Heeft u interesse in installatie van een geluidloze airco voor uw kantoor? Of heeft u vragen over klimaatbeheersing van uw kantoor? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met AircoHeat. Wij geven u graag advies op maat als het gaat om klimaatbeheersing voor uw kantoor of bedrijfspand. U kunt ons telefonisch bereiken op 0348 – 41 61 55 of een e-mail sturen naar info@aircoheat.nl
.

Contact

Bezoekadres:
Pompmolenlaan 14
3447 GK WOERDEN

Postadres:
Postbus 76
3440 AB WOERDEN

info@aircoheat.nl
Telefoon 0348 – 41 61 55
Fax: 0348 – 42 43 32