Klimaatbeheersing storing

  • 22

Klimaatbeheersing storing

Het is ontzettend belangrijk om te beschikken over een goede en professionele klimaatbeheersing in uw bedrijfspand. Een goede klimaatbeheersing wordt gekenmerkt door een goed binnenklimaat, een schone lucht en geen klimaatbeheersing storing. Een goed binnenklimaat wordt tegenwoordig gekoppeld aan diverse installaties binnen het bedrijfspand of gebouw. Denk hierbij aan klimaattechnieken, zoals airconditioning.

Wanneer u een airconditioning aanschaft, kan het na bepaalde tijd voorkomen dat er een klimaatbeheersing storing ontstaat. Bij zo’n storing kunt u de hulp inschakelen van onze professionals, zodat u zo snel mogelijk weer kan genieten van de schone en gezonde lucht in uw gebouw of kantoor.

Hulp bij klimaatbeheersing storing

AircoHeat is gespecialiseerd in airconditioning en weten als geen ander hoe belangrijk dit is voor uw bedrijfspand. AircoHeat kan u van dienst zijn met het installeren, beheren en onderhouden van uw klimaatbeheersing, denk aan warmtepomp airconditioning. Ook bij een klimaatbeheersing storing zijn wij u graag van dienst, zodat u niet te lang te kampen heeft met het probleem.

Er kunnen diverse problemen zijn wanneer u last heeft van een klimaatbeheersing storing. De meest voorkomende problemen rondom airco’s zijn ijsvorming op het binnendeel, een airco die helemaal niet werkt, onvoldoende koeling, geen verwarming of water dat lekt uit de airconditioning. Heeft u last van één of meerdere van deze problemen? Of heeft u last van een andere storing? Meld uw probleem door contact met ons op te nemen!

AircoHeat helpt snel bij een klimaatbeheersing storing

Interesse in een van onze diensten? Of heeft u binnen uw bedrijfspand last van problemen met de klimaatbeheersing en dus een klimaatbeheersing storing? Wij helpen u graag en snel verder. Door contact met ons op te nemen kunt u aangeven waar uw probleem ligt en wat de exacte situatie is. Neem contact op met AircoHeat door te bellen naar 0348 – 41 61 55 of een e-mail te sturen naar info@aircoheat.nl. AircoHeat staat u graag bij zodat u kunt genieten van een goede klimaatbeheersing, zonder storing.

Contact

Bezoekadres:
Pompmolenlaan 14
3447 GK WOERDEN

Postadres:
Postbus 76
3440 AB WOERDEN

info@aircoheat.nl
Telefoon 0348 – 41 61 55
Fax: 0348 – 42 43 32