Klimaattechniek

  • 22

Klimaattechniek – Maatwerk klimaatbeheersing

Een gezond binnenklimaat is onmisbaar in drukbezette ruimtes zoals bedrijfspanden en kantoren. Het is daarom van groot belang dat u in uw bedrijfspand of kantoorruimte, gebruik maakt van een of meerdere klimaattechnieken. Doordat u de juiste klimaattechnieken laat installeren, kiest u voor een schoner, beter en gezonder binnenklimaat. Een beter binnenklimaat staat gelijk aan een betere lucht, prettigere werksfeer en minder ziekteverzuim. Op zoek naar een bedrijf die u van dienst kan zijn wat betreft klimaattechniek? Maak kennis met AircoHeat, wij kunnen u namelijk van dienst zijn met het installeren, beheren en onderhouden van het klimaat in uw kantoorgebied.

Klimaattechniek door AircoHeat

Ruim 40 jaar is AircoHeat gespecialiseerd in het installeren, beheren en onderhouden van klimaatbeheersingsinstallaties en klimaattechnieken. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om een juiste klimaatbeheersing te hebben, daarom zijn wij werkzaam voor bedrijven, particulieren en installatiebedrijven. Wij gaan in iedere situatie op een open, transparante en eerlijke manier te werk, zodat u in het proces niet voor verrassingen komt te staan.

U kunt bij ons terecht voor verschillende luchtbehandelingssystemen en klimaattechnieken voor in uw bedrijfspand. Wij kunnen door middel van diverse klimaattechnieken de klimaatbeheersing van uw gebouw verbeteren en onderhouden. Wij beheersen het klimaat in gebouwen en panden door onder andere gebruik te maken van airconditioning. Dit is een werkzaamheid waar wij gespecialiseerd in zijn en u ten alle tijde mee van dienst willen zijn.

Al onze medewerkers en ons bedrijf zelf beschikken over de nodige certificeringen. Denk hierbij aan het VCA-basiscertificaat, certificaat F-gassenverordening en een PED-certificaat. Kwaliteit staat bij ons voorop, dit betekent dat wij naast de nodige certificaten ons eigen strikte systeem hebben. Dit kwaliteitssysteem bevat procedures, processen en instructies die wij hanteren bij iedere situatie.

Interesse in klimaattechniek?

Kortom, de juiste klimaatbeheersing en klimaattechnieken zijn essentieel voor in drukbezette ruimtes zoals bedrijfspanden, kantoren en fitnesszalen. Heeft u vragen over klimaattechniek of Airco’s van AircoHeat? Of bent u geïnteresseerd in andere diensten van ons? Wij helpen en adviseren u graag verder. Neem contact op met AircoHeat door te bellen naar 0348 – 41 61 55 of een e-mail sturen naar info@aircoheat.nl. Aircoheat, klimaatbeheersing zonder zorgen.

Contact

Bezoekadres:
Pompmolenlaan 14
3447 GK WOERDEN

Postadres:
Postbus 76
3440 AB WOERDEN

info@aircoheat.nl
Telefoon 0348 – 41 61 55
Fax: 0348 – 42 43 32