Koeling van datacenters

  • 19

Koeling van datacenters

Uw datacenter staat vol met apparatuur, deze apparatuur geeft de hele dag door ontzettend veel warmte af. Om ervoor te zorgen dat de servers, computers en andere apparaten blijven werken zonder storing, is het ontzettend belangrijk om een goede koeling te hebben in uw datacenter. U moet er namelijk niet aan denken dat er storingen optreden omdat uw apparatuur te warm of oververhit raakt.

Dit heeft vele negatieve gevolgen: u en uw medewerkers kunnen namelijk niet werken en er kunnen hoge kosten gepaard gaan met het herstellen van zo’n storing. Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw datacenter is het van groot belang om een goed gekoelde ruimte te hebben.

Datacenter laten koelen door AircoHeat

AircoHeat onderhoudt, beheert en installeert al sinds 1972 klimaatbeheersingsinstallaties. Wij werken voor particulieren en bedrijven, maar treden ook op als partner voor installatiebedrijven. Onze aanpak kenmerkt zich door drie verschillende aspecten: transparantie, openheid en eerlijke advisering. Hierbij gaan we altijd uit van de unieke situatie, wensen en het budget van de klant. In het verleden hebben wij met trots en deskundigheid aan projecten gewerkt voor installatiebedrijven, particulieren en bedrijfspanden.

Koel uw datacenter door AircoHeat

AircoHeat levert hoogwaardige klimaatbeheersingssystemen voor serverruimtes en datacenters. Hierbij maakt het niet uit hoe groot of klein het datacenter is. AircoHeat kan diverse oplossingen leveren als het gaat om koeling van uw datacenter. Ondanks de koelbehoefte biedt AircoHeat een passende oplossing. De oplossingen voor koeling van het datacenter variëren van een eenvoudig mechanisch afzuigsysteem of airco tot dubbel of zelfs driedubbel uitgevoerde close control installaties.

AircoHeat doet aan maatschappelijk verantwoord ondernemen om te zorgen voor mensen, dieren en het milieu. Bent u geïnteresseerd in koeling van uw datacenter? Neem dan vrijblijvend contact op met AircoHeat door te bellen naar 078-6393777 of een e-mail te sturen naar info@aircoheat.nl.

Contact

Bezoekadres:
Pompmolenlaan 14
3447 GK WOERDEN

Postadres:
Postbus 76
3440 AB WOERDEN

info@aircoheat.nl
Telefoon 0348 – 41 61 55
Fax: 0348 – 42 43 32