Koeling van serverruimtes

  • 20

Koeling van serverruimtes

Uw serverruimte of datacenter staat vol met apparatuur die ontzettend veel warmte afgeven. Om ervoor te zorgen dat de servers, pc’s en andere apparaten blijven werken zonder storing is het van groot belang om een goede koeling te hebben. U moet er namelijk niet aan denken dat er storingen optreden doordat uw apparatuur te warm wordt. Uw medewerkers kunnen dan namelijk niet hun werk doen en daarbij kunnen er hoge kosten gepaard gaan met zo’n storing. Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw serverruimte en datacenter is het van groot belang om een goed gekoelde ruimte te hebben.

Serverruimte laten koelen door AircoHeat

AircoHeat levert kwalitatief hoogwaardige klimaatbeheersingssystemen voor serverruimtes en datacenters. Hierbij maakt het niet uit hoe groot of klein de serverruimte is. AircoHeat kan diverse oplossingen leveren als het gaat om koeling van uw serverruimte. De oplossing wordt gepersonaliseerd naar hoe uw serverruimte eruitziet en hoe groot die is. Ondanks de koelbehoefte biedt AircoHeat een passende oplossing. De oplossingen voor koeling van de serverruimte variëren van een eenvoudig mechanisch afzuigsysteem tot dubbel of zelfs driedubbel uitgevoerde close control installaties. AircoHeat doet aan maatschappelijk verantwoord ondernemen om te zorgen voor mensen, dieren en het milieu.

Koel uw serverruimte om storing te verkomen

AircoHeat installeert, beheert en onderhoudt al sinds 1972 klimaatbeheersingsinstallaties. Wij werken voor bedrijven en particulieren, maar treden ook op als partner voor installatiebedrijven. Onze aanpak kenmerkt zich door drie elementen: transparantie, openheid en eerlijke advisering. Hierbij gaan we altijd uit van de situatie, wensen en het budget van de klant. In het verleden hebben wij projecten gedaan voor installatiebedrijven, particulieren en bedrijfspanden. Bent u geïnteresseerd in koeling van uw serverruimte? Neem dan vrijblijvend contact op met AircoHeat door te bellen naar 078-6393777. Als u liever een mailtje stuurt kunt u e-mailen naar info@aircoheat.nl.