Koeltechniek

  • 2

Koeltechniek – Voor als het echt koel moet zijn

Als er iets onmisbaar is in drukbezette ruimtes dan is het wel een gezond binnenklimaat. Een gezond binnenklimaat staat namelijk gelijk aan een betere lucht, prettige werksfeer en minder ziekteverzuim. Daarnaast wordt een gezond klimaat binnen bedrijfspanden en kantoren gekenmerkt door een goede ventilatie. Goede ventilatie wordt op zijn beurt weer gekenmerkt door de juiste koeltechnieken binnen de airco of andere ventilatie installatie. Hierom is het van groot belang dat u binnen uw bedrijfspand gebruik maakt van een of meerdere ventilatietechnieken.
Op zoek naar een bedrijf die u optimaal van dienst kan zijn wat betreft koeltechniek? Maak dan kennis met AircoHeat!

Koeltechniek van AircoHeat

AircoHeat is sinds 1972 gespecialiseerd in het installeren, beheren en onderhouden van klimaatbeheersingsinstallaties. Dit betekent dat wij ook gespecialiseerd zijn in koeltechnieken. De koeltechnieken die door AircoHeat worden gebruikt zijn milieuvriendelijk en brengen dus geen tot weinig schade toe aan het milieu.

De projectaanpak die wij bij al onze diensten hanteren kenmerkt zich door transparantie, openheid en eerlijke advisering. Hierbij wordt er altijd uitgegaan van de situatie, wensen en het budget van onze klant. Daarnaast beschikken al onze medewerkers over de nodige certificaten zoals het VCA-basiscertificaat, certificaat F-gassenverordening en een PED-certificaat. Kwaliteit staat bij ons op één, dit betekent dat wij naast de genoemde certificaten ons eigen strenge systeem hebben ontwikkeld om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn wat betreft airconditioning en koeltechniek.

Professionele koeltechniek voor uw airco

De juiste koeltechnieken zijn van groot belang binnen drukbezette ruimtes. Bent u op zoek naar een professionele partner die u van dienst kan zijn met koeltechniek? Of bent u geïnteresseerd in een van onze andere diensten? Aarzel dan niet en neem contact op met AircoHeat! Wij adviseren en helpen u graag verder. Neem contact op met AircoHeat door te bellen naar 0348 – 41 61 55 of een e-mail te sturen naar info@aircoheat.nl. AircoHeat, klimaatbeheersing zonder zorgen.