Luchtbehandeling

  • 2

Luchtbehandeling – Voor gezuiverde lucht op kantoor

Zowel in woningen als bedrijfspanden is een gezond binnenklimaat ontzettend belangrijk. Een schone lucht zorgt namelijk voor een fit en energiek gevoel. Daarnaast voelen mensen zich meer op hun gemak en worden de prestaties verbeterd. Dit betekent eigenlijk dat een goede luchtbehandeling in uw bedrijfspand niet mag ontbreken. U kunt er voor zorgen dat de lucht binnen uw kantoor of bedrijfspand beter en gezonder wordt door iets te doen aan de luchtbehandeling. Dit kunt u doen door een luchtbehandelingsinstallatie te laten bevestigen bij uw bedrijfspand.

Onder luchtbehandeling valt het regelen van de lucht, denk hierbij aan verversing, luchtverwarming, ontvochtigen en koelen van lucht. Tijdens de luchtbehandeling worden de bacteriën, schimmels en virussen door circulatie verwijderd. Op zoek naar een specialist die u bij uw bedrijfspand van dienst kan zijn met een luchtbehandelingssysteem? Maak dan kennis met AircoHeat.

Luchtbehandeling door AircoHeat

AircoHeat is ruim 40 jaar gespecialiseerd in luchttechniek. Het installeren, beheren en onderhouden van klimaatbeheersingsinstallaties. De luchtverwarmingsinstallaties die door ons worden geplaatst hebben diverse voordelen:

  • Een prettige luchtcirculatie van gefilterde lucht
  • Constante verversing en filtering van lucht
  • Ongewenste stofdeeltjes worden buiten gehouden
  • Met het systeem bereikt u snel de gewenste temperatuur (sneller dan bij andere verwarmingssystemen)
  • Ruimtewinst; het is niet nodig om radiatoren of andere toestellen te plaatsen
  • U kunt met weinig energie verwarmen en ventileren

Naast deze voordelen zijn er ook een aantal nadelen aan luchtbehandelingssystemen

  • Mensen met gevoelige luchtwegen kunnen de droge lucht uit het systeem niet goed verdragen (kan zorgen voor allergische reacties)
  • De verwarmingsunit neemt meer ruimte in beslag dan een reguliere cv-ketel
  • De ramen moeten goed gesloten blijven om het systeem optimaal te laten functioneren

Professionele luchtbehandeling

Een gezond binnenklimaat is van groot belang in drukbezette ruimtes; ook in uw kantoorpand. Bent u op zoek naar een professionele luchtbehandelingsinstallatie om de lucht in uw bedrijfspand optimaal te verwarmen, ventileren of conditioneren? Of bent u bijvoorbeeld op zoek naar advies over luchtbehandeling in uw bedrijfspand? Neem dan contact op met AircoHeat, uw partner in airconditioning. U kunt contact opnemen door te bellen naar 0348 – 41 61 55 of een e-mail te sturen naar info@aircoheat.nl
.

Contact

Bezoekadres:
Pompmolenlaan 14
3447 GK WOERDEN

Postadres:
Postbus 76
3440 AB WOERDEN

info@aircoheat.nl
Telefoon 0348 – 41 61 55
Fax: 0348 – 42 43 32