Luchtbehandelingskast

  • 20

Luchtbehandelingskast laten plaatsen?

Binnen ruime, drukbezette gebouwen is het ontzettend belangrijk dat er goed wordt geventileerd. Te warme, te koude of te droge lucht kan schadelijk zijn voor uzelf en uw medewerkers. Bij een vervuilde lucht kan namelijk een verhoogd ziekteverzuim optreden. Met een luchtbehandelingskast kunt u ervoor zorgen dat de lucht binnen het gebouw goed wordt geventileerd en er een schone en gezonde lucht circuleert. Op zoek naar een specialist die u van dienst kan zijn met een luchtbehandelingskast? Maak kennis met AircoHeat; uw specialist in klimaatbeheersing.

Luchtbehandelingskast door AircoHeat

AircoHeat kan u van dienst zijn bij het installeren, beheren en onderhouden van uw luchtbehandelingskast. Wij zijn sinds 1972 gespecialiseerd in diverse diensten die te maken hebben met klimaatbeheersing. Onze aanpak wordt gekenmerkt door transparantie, openheid en eerlijke advisering. Daarnaast staat kwaliteit in al onze diensten voorop; al onze medewerkers beschikken over de nodige certificeringen en wij hebben zelf ons eigen strikte kwaliteitssysteem ontwikkeld.
Het hebben van een luchtbehandelingskast heeft veel voordelen voor het binnenklimaat van uw bedrijfspand:

  • Constante verversing en filtering van lucht
  • Een prettige luchtcirculatie van gefilterde lucht
  • Ongewenste stofdeeltjes worden buiten gehouden
  • U kunt met weinig energie verwarmen en ventileren

Bij AircoHeat wordt er alleen gewerkt met luchtbehandelingskasten van de beste merken zoals Samsung, Panasonic en Coolmark. Wij verzekeren u de beste kwaliteit door onze A-merk apparaten te combineren met onze hoge kwaliteitsaanpak. Adviseren onze specialisten u een luchtbehandelingskast van Daikin? Dan kunt u binnen no time genieten van een zeer schone lucht.

Luchtbehandelingskast laten installeren

Voor het hebben van de juiste ventilatie binnen uw gebouw kunt u een luchtbehandelingskast aanschaffen. Met deze luchtbehandelingskast bent u verzekerd van een gezond binnenklimaat en een schone lucht. Bent u op zoek naar advies over luchtbehandeling in uw kantoorpand? Neem dan contact op met AircoHeat! U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0348 – 41 61 55 of stuur een e-mail naar info@aircoheat.nl. AircoHeat, klimaatbeheersing zonder storing.

Contact

Bezoekadres:
Pompmolenlaan 14
3447 GK WOERDEN

Postadres:
Postbus 76
3440 AB WOERDEN

info@aircoheat.nl
Telefoon 0348 – 41 61 55
Fax: 0348 – 42 43 32