Luchtkwaliteit

  • 2

Luchtkwaliteit verbeteren op kantoor?

Binnen bedrijfspanden en kantoorgebouwen is het van groot belang dat de luchtkwaliteit goed is. De luchtkwaliteit, zowel binnen als buiten, is afhankelijk van de aanwezigheid van stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van mensen en dieren. Met het blote oog zijn de schadelijke stoffen en deeltjes niet te zien. Dit zorgt er vaak voor dat mensen niet doorhebben dat er niet goed geventileerd wordt, terwijl juiste ventilatie erg belangrijk is. De juiste ventilatie zorgt er namelijk voor dat er beter wordt gepresteerd en mensen beter in hun vel zitten. Erg belangrijk voor op de werkvloer.

De luchtkwaliteit binnen gebouwen of woningen is te beheren door de juiste ventilatietechnieken, denk hierbij aan airconditioning of natuurlijke ventilatie. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de luchtkwaliteit op een professionele manier te laten verbeteren door specialisten. Heeft u interesse in het laten meten van de luchtkwaliteit in uw kantoor? Maak kennis met AircoHeat, uw specialist in klimaatbeheersing.

Luchtkwaliteit meten

AircoHeat is ruim 40 jaar gespecialiseerd in het installeren, beheren en onderhouden van klimaatbeheersingsinstallaties en airco’s. Dit betekent dat wij u volledig van dienst kunnen zijn bij het binnenklimaat van uw leefomgeving. Dit hoeft niet alleen binnen uw bedrijfspand te zijn, het kan ook om uw woning gaan. Onze specialisten kunnen u advies op maat geven zodat u kunt genieten van een schone lucht!

Onze aanpak kenmerkt zich door kwaliteit; al onze medewerkers zijn in het bezit van de nodige certificaten en wij werken met een eigen strikt kwaliteitssysteem. Daarnaast werken wij bij AircoHeat alleen maar met topmerken als; Samsung, Panasonic en Daikin.

Luchtkwaliteit verbeteren

Het is dus van groot belang om de kwaliteit van lucht binnen uw kantoor te meten en zo nodig te verbeteren. AircoHeat kan u hierbij adviseren en helpen. Bent u op zoek naar een specialist die u goed van dienst kan zijn bij het binnenklimaat van uw bedrijfspand? Aarzel niet en neem contact op met AircoHeat! U kunt contact opnemen met AircoHeat door te bellen naar 0348 – 41 61 55 of een e-mail te sturen naar info@aircoheat.nl
.

Contact

Bezoekadres:
Pompmolenlaan 14
3447 GK WOERDEN

Postadres:
Postbus 76
3440 AB WOERDEN

info@aircoheat.nl
Telefoon 0348 – 41 61 55
Fax: 0348 – 42 43 32