Luchttechniek

  • 6

Luchttechniek op kantoor?

De juiste luchttechniek is onmisbaar binnen drukbezette ruimtes zoals bedrijfspanden en scholen. Een gezond binnenklimaat is erg belangrijk; niemand wil schadelijke en vervuilde lucht inademen. Toch komt het nog veel voor dat er binnen gebouwen niet goed gebruik wordt gemaakt van de juiste luchttechniek. Dit is erg zonde, want een schone lucht biedt veel voordelen. Denk aan een betere werksfeer, het leveren van betere prestaties en medewerkers die zich energieker voelen. Daarnaast zorgt de juiste ventilatie op lange termijn voor minder ziekteverzuim.

Zelf kunt u gebruik maken van natuurlijke luchttechnieken door de ramen zo nu en dan open te zetten. Wilt u uw gebouw op een eenvoudigere manier laten ventileren zonder dat u er al te veel moeite voor hoeft te doen? Maak dan kennis met AircoHeat; uw specialist in klimaatbeheersingsinstallaties.

Luchttechniek door AircoHeat

AircoHeat is uw specialist in het installeren, beheren en onderhouden van luchttechniek. Dit betekent dat wij u van dienst kunnen zijn wat betreft klimaatbeheersing en airco’s in gebouwen. Onze projectaanpak die wordt gehanteerd door AircoHeat kenmerkt zich door transparantie, openheid en eerlijke advisering. Hierbij gaan onze specialisten altijd uit van de situatie, wensen en het budget van onze unieke klant. Daarnaast staat kwaliteit bij ons op één; al onze experts beschikken over de nodige certificaten. Tevens hebben wij ons eigen strikte systeem ontwikkeld om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn wat betreft klimaatbeheersing.

Luchttechniek in uw kantoorpand

Gebruik van de juiste ventilatie in uw werkomgeving is van groot belang. Schone lucht zorgt voor een betere werksfeer en laat uw werknemers energieker voelen. Wilt u binnen uw kantoorpand genieten van een schone lucht? Geïnteresseerd in luchttechniek voor in uw pand, maar heeft u nog geen specialist gevonden die bij u past? AircoHeat is uw partner in klimaatbeheersing! Aarzel niet en neem contact op met AircoHeat door te bellen naar 0348 – 41 61 55 of een e-mail te sturen naar info@aircoheat.nl.

Contact

Bezoekadres:
Pompmolenlaan 14
3447 GK WOERDEN

Postadres:
Postbus 76
3440 AB WOERDEN

info@aircoheat.nl
Telefoon 0348 – 41 61 55

Fax: 0348 – 42 43 32