Luchtverwarming

  • 9

Luchtverwarming op kantoor?

De juiste temperatuur van uw woning of bedrijfspand is net zo belangrijk als de ventilatie van de ruimte. Luchtverwarming hoort bij een gezond binnenklimaat en is onmisbaar in zowel drukbezette als minder drukbezette ruimtes. Een gezond binnenklimaat zorgt op zijn beurt voor een schone lucht, wat ervoor zorgt dat mensen zich meer op hun gemak voelen en de prestaties zullen verbeteren. U kunt er voor zorgen dat de lucht binnen uw kantoorpand beter en schoner wordt door iets te doen aan de luchtverwarming.

Luchtverwarming door AircoHeat

Aircoheat is sinds 1972 gespecialiseerd in het installeren, beheren en onderhouden van klimaatbeheersingsinstallaties. Wij staan niet alleen klaar voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Daarnaast kenmerkt onze projectaanpak zich door transparantie, openheid en eerlijke advisering. Hierbij gaan wij altijd uit van de situatie, wensen en het budget van de klant. Zowel bij installatie van airconditioning als installaties voor luchtverwarming staat kwaliteit bij ons voorop.

De luchtverwarmingsinstallaties die door ons worden geïnstalleerd hebben vele voordelen:

  • Constante verversing en filtering van lucht
  • Een prettige luchtcirculatie
  • U bereikt door middel van het systeem snel de gewenste temperatuur (dit gaat sneller dan bij andere verwarmingssystemen)
  • Ruimtewinst; het is niet nodig om radiatoren of andere toestellen te plaatsen
  • U krijgt de mogelijkheid om met weinig energie te verwarmen en te ventileren

Naast de voordelen heeft de luchtverwarming ook een aantal nadelen:

  • De ramen moeten gesloten blijven om het systeem te laten functioneren
  • De verwarmingsunit neemt meer ruimte in beslag dan een reguliere cv-ketel
  • Mensen met gevoelige luchtwegen kunnen de droge lucht uit het systeem niet goed verdragen, dit kan zorgen voor allergische reacties

Optimale luchtverwarming in uw pand

Een gezond en goed binnenklimaat is onmisbaar in woningen en drukbezette ruimtes zoals kantoorpanden of wachtruimtes. Dus als u op zoek bent naar een luchtverwarmingsinstallatie om de luchtverwarming in uw bedrijfspand te verbeteren kunt u de professionele hulp inroepen van onze specialisten. Neem contact op met AircoHeat, uw partner in airconditioning door te bellen naar 0348 – 41 61 55 of een e-mail te sturen naar info@aircoheat.nl
.

Contact

Bezoekadres:
Pompmolenlaan 14
3447 GK WOERDEN

Postadres:
Postbus 76
3440 AB WOERDEN

info@aircoheat.nl
Telefoon 0348 – 41 61 55
Fax: 0348 – 42 43 32