Nieuws

Ook in 2016 kunt u met de Energie-Investeringsaftrek (EIA)-regeling 2016 weer (fiscaal) voordeel behalen door te investeren in energiezuinige technieken en duurzame energie.

Wijzigingen rondom vergoedingen Energie-Investeringaftrek (EIA)

De EIA-regeling levert financieel voordeel op voor ondernemers die investeren in energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energie. De EIA-regeling levert in 2016 meer investeringsaftrek op ten opzichte van 2015. Waar de vergoeding in 2015 maximaal 41,5 % was van de investering (aanschaf- en voortbrengingskosten) komt dit in 2016 uit op 58%. Netto betekent dit een verhoging van 10% naar 14% voordeel op de totaal geïnstalleerde kosten voor installaties.

Aanvragen en meer informatie

U kunt binnen 3 maanden na het geven van de opdracht de EIA-aanvraag indienen.

Voor alle informatie en de exacte voorwaarden om in aanmerking te komen voor deze investeringsaftrek, verwijzen we u graag naar rvo.nl/subsidies-regelingen/energie-investeringsaftrek-eia en rvo.nl/subsidies-regelingen/energie-investeringsaftrek-eia/kom-ik-in-aanmerking.

Aircoheat BV is door het blad Ondernamen in Woerden verkozen tot ondernemer van het jaar!

Lees het gehele artikel in Ondernamen Woerden!
groepsfoto_resized

Via de Energie Investeringsaftrek (EIA) kunnen bedrijven fiscaal voordelig investeren in energiezuinige technieken en duurzame energie. U kunt 41,5% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst, bovenop uw gebruikelijke afschrijving.

Daardoor betaalt u minder inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Gemiddeld levert de EIA u 10% belastingvoordeel op. Naast dit belastingvoordeel leveren energiezuinige investeringen u ook een lagere energierekening op.

Wenst u meer informatie? Neemt u dan gerust contact op met 1 van onze adviseurs!

Ook dit jaar is AircoHeat weer sponsor van de IJsbaan in Woerden

http://www.ijsbaanwoerden.nl

ijsbaan Woerden

AircoHeat is een van de hoofdsponsoren geworden van de musicalvereniging sterAllures.

13 & 14 Maart voert men de musical de Vliegende Hollander op!
Bestel nu uw kaarten via de website http://www.sterallures.com

Beste relatie,

AircoHeat hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met zijn klanten en wij houden u dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze organisatie.Zoals u weet staat AircoHeat al meer dan 41 jaar voor kwaliteit en service. Steeds meer klanten weten ons te vinden en ons klantenbestand is in de afgelopen jaren dan ook gegroeid.

Om deze groei voort te kunnen zetten hebben wij vanaf 1 Maart de activiteiten van de Firma Eijgenraam Koeltechniek uit de Meern overgenomen. Eijgenraam Koeltechniek is al sinds jaren een speler op de airconditioning en koeltechniek markt.
De activiteiten m.b.t. wijnkoeling en de speciale door Eijgenraam vervaardigde condenswaterpompen zullen wel zelfstandig door Arie Eijgenraam worden voorgezet.
Alle activiteiten m.b.t. Airconditioning en Koeltechniek vallen vanaf 1 Maart onder AircoHeat.

De heer Eijgenraam zal nauw betrokken blijven bij deze activiteiten binnen AircoHeat. Door deze bundeling van kennis en ervaring hopen wij u nog beter van dienst te kunnen zijn.iek vallen vanaf 1 Maart onder AircoHeat.

De heer Eijgenraam zal nauw betrokken blijven bij deze activiteiten binnen AircoHeat. Door deze bundeling van kennis en ervaring hopen wij u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Vrijdag 12 september was het zover, de Aircoheat Relatiedag 2014!

Op deze mooie dag hebben wij onze zakelijke relaties eens in de watten gelegd. Een prachtige vaardag op de Vecht op het prachtige Schip van Exclusive Boat Charters. Dit alles onder de volle zon genietend van een Italiaans buffet, met een verrassend toetje, RIB-varen op de Loosdrechtse Plassen. Wij danken al onze gasten voor hun aanwezigheid en zien uit naar prettige verdere samenwerking!

Onderstaand een kleine impressie van deze heerlijke dag!

Al ruim 42 jaar is Aircoheat actief op het gebied van duurzaamheid en milieu binnen het bedrijf. Zo installeert Aircoheat niet alleen energie efficiënte klimaatbeheersingsinstallaties, maar zijn zij ook bijvoorbeeld F-gassen gecertificeerd. Aircoheat vind dat het tijd is voor de volgende stap, lid worden van MVO Nederland.

Wat is MVO Nederland?

MVO Nederland is de nationale kennis- en netwerkorganisatie voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. MVO Nederland inspireert en motiveert ondernemers om hun huidige bedrijfsvoering nog beter te maken. Dit is allemaal gebaseerd op het model van de 3p’s: People, Planet en Profit. Het mooie aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is dat elk bedrijf hier op zijn eigen manier invulling aan kan geven.

De eerste stappen van Aircoheat

Aircoheat maakte al veel eerder stappen op het gebied van duurzaamheid, door zoveel mogelijk airconditioninginstallaties te vervangen die gebruik maken van het inmiddels verboden koudemiddel R22.

Koudemiddel/Freon R22 bevat stoffen die zeer schadelijk zijn voor de ozonlaag. Ter bescherming van de ozonlaag heeft de overheid besloten dit middel per 1 januari 2015 te verbieden om bij te vullen in huidige installaties.

Mede door de F-gassen certificering was Aircoheat duurzaam aan het ondernemen. Bedrijven die dit certificaat hebben moeten voldoen aan de strengste milieu eisen voor het gebruik van koudemiddelen in onder andere stationaire koelinstallaties, airconditioners en warmtepompen.

Maatschappelijke projecten

Ook op het gebied van maatschappelijke projecten is Aircoheat actief, door middel van het sponsoren van onder andere de volleybalclubs Jupiter en VTC Woerden. Daarnaast is Aircoheat dit jaar wederom sponsor van de lokale ijsbaan in Woerden.

Door het lidmaatschap bij MVO Nederland wil Aircoheat de volgende stap zetten en zich nog meer gaan richten op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Aircoheat is ook 2015 hoofdsponsor van het Dames volleybalteam Jupiter 1 Oudewater, onder leiding van Gerrit Bogaard, wij wensen jullie veel succes dit seizoen!