Woonhuis LeidenWoning Loenen a/d VechtWoonhuis WoerdenWoonboerderij WerkhovenWoonhuis De MeernAppartement UtrechtVilla te AmsterdamWoonhuis NaaldwijkWoonhuis LisseWoonhuis BodegravenWoonhuis HarmelenAppartement Den HaagAppartement AmsterdamWoonhuis Ridderkerk

Woonhuis Leiden

Een goed en aangenaam klimaat was de wens van deze klant. Geïnstalleerde apparatuur: Fuji Electric Multisplitsysteem met wandmodellen en Fuji Electric plafondonderbouw airco t.b.v. de woonkamer. Bijzonderheden: Alle leidingen en condenswaterafvoeren zijn geheel weggewerkt in de muren.
Lees meer

Woning Loenen a/d Vecht

De klant wilde graag een aangenaam klimaat in de bioscoopruimte op zolder. Geïnstalleerde apparatuur: Design Vloermodel van Daikin extra convectiewarmte. Bijzonderheden: De leidingen zijn geheel achter de knieschotten weggewerkt en lopen van daaruit achter de dakpannen naar de buitenunit.
Lees meer

Woonhuis Woerden

De klant wilde graag een aangenaam klimaat in de slaapkamer. Geïnstalleerde apparatuur: Vloermodel van Daikin. Bijzonderheden: De leidingen die in het zicht liggen, zijn netjes afgewerkt in een kunststof goot. Buiten zijn de leidingen ook netjes in een UV bestendige goot gemonteerd.
Lees meer

Woonboerderij Werkhoven

De klant wilde graag een aangenaam klimaat in de woonruimte. Geïnstalleerde apparatuur: Ururu Sarara splitsysteem van Daikin met verse lucht aansluiting. Bijzonderheden: Met de nieuwe Ururu Sarara biedt Daikin een unieke combinatie van bevochtiging, ontvochtiging, ventilatie en luchtzuivering die het hele jaar door garant staat voor een comfortabel binnenklimaat.
Lees meer

Woonhuis De Meern

Deze bewoner had behoefte aan een prettig klimaat in de slaapkamers. Geïnstalleerde apparatuur: 2 design-wandunits van Fuji Electric. Bijzonderheden: De leidingen zijn geheel weggewerkt onder de dakpannen.
Lees meer

Appartement Utrecht

Aanleg warmtepomp (koelen en verwarmen) wandmodel in zorgappartement in Utrecht. Deze relatie wilde een oplossing om snel te kunnen koelen en verwarmen. Er is hier gekozen voor een Fuji Electric inverter wandmodel.
Lees meer

Villa te Amsterdam

Deze Carrier rooftop unit zorgt voor zowel de toevoer van koude als warme lucht. De kanalen zijn uitgevooerd in een weersbestendig akoestisch gedempt materiaal.
Lees meer

Woonhuis Naaldwijk

Deze klant had behoefte aan een prettig klimaat in vier ruimtes in huis: de woonkamer en drie slaapkamers. Geïnstalleerde apparatuur: Toshiba-multisplit-systeem met drie wandunits. Bijzonderheden: Alle leidingen zijn tijdens de bouwfase in de muren en in de dekvloeren weggewerkt.
Lees meer

Woonhuis Lisse

Een aangenaam klimaat in twee slaapkamers was de wens van deze klant. Geïnstalleerde apparatuur: Multisplit-systeem van Daikin met twee vloerunits. Bijzonderheden: De leidingen zijn onder de dakpannen en achter de knieschotten weggewerkt.
Lees meer

Woonhuis Bodegraven

Deze bewoner had behoefte aan een prettig klimaat in de woon- en een slaapkamer. Geïnstalleerde apparatuur: Multi-splitsysteem van Daikin met twee design-wandunits. Bijzonderheden: De leidingen langs de buitenmuur zijn weggewerkt in een PVC-regenpijp.
Lees meer

Woonhuis Harmelen

De bewoner wilde graag airconditioning op de twee zolderkamers, waar het in het voorseizoen al erg warm wordt. Geïnstalleerde apparatuur: Multi-splitsysteem van Toshiba met een wandunit en een vloerunit. Bijzonderheden: De leidingen langs de buitenmuur die tot het dak lopen, zijn in een PVC-regenpijp aangelegd. De leidingen over het dak naar de slaapkamers zijn onder de dakpannen aangelegd.
Lees meer

Appartement Den Haag

De klant had behoefte aan een aangenaam klimaat in de slaapkamer. Geïnstalleerde apparatuur: Toshiba-splitsysteem met een wandunit.
Lees meer

Appartement Amsterdam

De klant wilde graag een aangenaam klimaat in woon- en slaapkamer. Geïnstalleerde apparatuur: Multi-splitsysteem van Daikin met twee subtiele design-wandunits. Bijzonderheden: De leidingen die in het zicht liggen, zijn netjes afgewerkt in een kunststof goot. Buiten zijn de leidingen onder het dakterras aangelegd.
Lees meer