Zorgcentrum WarandeNederlands Instituut voor de verkeersveiligheidApotheek HuizenKantoorpand RidderkerkFit2Go IJsselsteinStichting Rijdende SchoolShare Company Group AmersfoortRotterdam Car Center BotlekCargill AmsterdamNationale PostcodeloterijServerruimte WehkampSecuritas Nederland HoofdkantoorWim Pel Producties te Amsterdamtextiele luchtsokkenkantoren Wild Juice AmsterdamKantoor Stadgenoot AmsterdamDrijvende bokFinanciële Instelling WateringenWerkplaats AalsmeerApotheek LarenKantoor Combinass WoerdenGezondheidscentrum AlmkerkKantoor Samsung DelftServerruimte AmsterdamComputer en schakelruimtesKoudwatermachines chillersDirect Expansie ToepassingenABN AMRO locatie

Zorgcentrum Warande

Klimaatbeheersing voor een huiskamer in een woonzorgcomplex in Bilthoven Geïnstalleerde apparatuur Daikin Design cassettemodel Bijzonderheden Het binnendeel past vanwege zijn afmetingen exact in een 60×60 plafondtegel. Tocht is voor de bewoners op leeftijd geen optie en er is dan ook gekozen voor een Daikin systeem waar de luchtstroming op de juiste wijze ingesteld kan worden.
Lees meer

Nederlands Instituut voor de verkeersveiligheid

De serverruimte is het hart van het NIV en moet 200% zekerheid bieden qua koeling. Er is een staand model vervangen voor een zwaardere bedrijfszekere oplossing. Geïnstalleerde apparatuur: Daikin Sky Air plafondmodel. Bijzonderheden: De airco is mooi vrijhangend in de ruimte gehangen waardoor er een perfecte luchtstroming ontstaat richting de servers.
Lees meer

Apotheek Huizen

Vanwege de warmte op kantoor zocht de klant naar een goede en betaalbare oplossing. Geïnstalleerde apparatuur: Toshiba plafondmodel. Bijzonderheden: De airco is mooi vrijghangend in de ruimte gehangen waardoor er een perfecte luchtstroming ontstaat.
Lees meer

Kantoorpand Ridderkerk

WTW ventilatiesysteem en warmtepomp airconditioninginstallatie ten behoeve van de kantoorruimtes. Geïnstalleerde apparatuur: Panasonic VRF warmtepomp installatie voor koelen en verwarmen, Thermo Air WTW unit met hoog rendement. Bijzonderheden: Voor de luchtkanalren is hier gekozen voor Jenti kanalen. Er is gekozen voor casettemodellen t.b.v. de koeling en verwarming.
Lees meer

Fit2Go IJsselstein

Warmtepomp airconditioninginstallaties ten behoeve van de sportschool Fit2Go te IJsselstein. Geïnstalleerde apparatuur: 2 Panasonic warmtepomp kanaalmodellen voor koelen en verwarmen. Bijzonderheden: Voor de uitblaas is gekozen voor de speciale uitblaas nozzles van Smitsair. Deze uitblaas zorgt voor een juiste verdeling van de lucht door de ruimte.
Lees meer

Stichting Rijdende School

Airconditioning t.b.v. een rijdende school. Toepassing: 2 FTXS wandmodellen van Daikin. Bijzonderheden: De buitendelen zijn beide onder de vrachtwagen geplaatst in een speciale constructie.
Lees meer

Share Company Group Amersfoort

Klimaatbeheersing in het gehele bedrijfspand. Geïnstalleerde apparatuur: Daikin Satteliet/kanaalmodellen. KE-Fibertec luchtsokken. Bijzonderheden: Deze klant hecht erg veel waarde aan de afwerking van de installatie. Er is erg veel aandacht besteed om de juiste luchtstroming te creeren.
Lees meer

Rotterdam Car Center Botlek

Airconditioninginstallatie ten behoeve van de serverruimte van Rotterdam Car Center in de Botlek. Geïnstalleerde apparatuur: wandmodel Daikin. Bijzonderheden: Er was hier behoefte aan een betrouwbare oplossing. Speciale condenswaterpomp toegepast zonder onderdelen welke tot storingen kunnen leiden.
Lees meer

Cargill Amsterdam

Airconditioninginstallatie ten behoeve van de MCC ruimte van Cargill te Amsterdam. Geïnstalleerde apparatuur: Plafond onderbouw airco van Daikin. Bijzonderheden: Er was behoefte aan een betrouwbaar klimaatsysteem welke 24/7 de ruimte op temperatuur kan houden.
Lees meer

Nationale Postcodeloterij

Close control airconditioninginstallatie ten behoeve van de serverruimte. Geïnstalleerde apparatuur: 1 close control units van Toshiba. Bijzonderheden: Er was geen mogelijkheid voor een verhoogde vloer. Voor de juiste luchtverdeling is gekozen voor een uitblaas aan de boven/voorzijde. Vanwege de buren is er gekozen voor een zeer stille buitenunit.
Lees meer

Serverruimte Wehkamp

Installatie van een serverruimte van Wehkamp distributiecentrum. In de ruimte zijn InRow koelers geplaatst van APC by Shneider Electric. Er is gekozen door de meest energiezuinige oplossing welke het minste ruimte in beslag nam.
Lees meer

Securitas Nederland Hoofdkantoor

In verband met het verbod op het koudmiddel R22 heeft Securitas gekozen om alle airconditioners te vervangen. Voor dit project is gekozen voor het merk Fuji Electric.
Lees meer

textiele luchtsokken

Het uitblazen van de lucht is zeer comfortabel als men gebruikt maakt van luchtsokken. Voor dit project is gekozen voor de luchtsokken van KE-Fibertec. De luchtsokken zijn aangesloten op diverse Daikin Kanaalmodellen.
Lees meer

Kantoor Stadgenoot Amsterdam

Binnen opgestelde koudwatermachine van Western t.b.v. de koeling kantoorpand Stadgenoot. Oude machine is in delen gedemonteerd en de nieuwe machine is in delen opgebouwd.
Lees meer

Drijvende bok

Voor een prettig klimaat in de stuurhut van een drijvende bok van een Nederlandse scheepvaartmaatschappij installeerde Aircoheat een airconditioninginstallatie. Geïnstalleerde apparatuur: Airconditioninginstallatie Toshiba twin-split. Bijzonderheden: Vanwege het deinen van het schip zijn de binnenunits aangepast en voorzien van een extra condensafvoer (aan beide zijden). Het condenswater wordt hierdoor altijd zonder lekkage afgevoerd.
Lees meer

Werkplaats Aalsmeer

Klimaatbeheersing in de werkplaats. Geïnstalleerde apparatuur: Drie Daikin-splitsystemen met satellietunits die zijn voorzien van luchtverdeelslangen.
Lees meer

Apotheek Laren

Airconditioning in hele apotheekruimte. Geïnstalleerde apparatuur: Splitsysteem van Mitsubishi Electric met een cassette-unit.
Lees meer

Gezondheidscentrum Almkerk

Klimaatbeheersing voor een voormalig bankgebouw dat nu dienst doet als zorgcentrum. Hierin zijn een huisarts, tandarts, fysiotherapeut en apotheek gehuisvest.
Lees meer

Kantoor Samsung Delft

DVM-warmtepompinstallatie voor het gehele pand. Geïnstalleerde apparatuur: Samsung DVM-warmtepompinstallatie. Acht DVM-buitenunits en 71 binnenunits in verschillende uitvoeringen.
Lees meer

Serverruimte Amsterdam

Close control airconditioninginstallatie ten behoeve van de serverruimte van een klant in Amsterdam. Geïnstalleerde apparatuur: Twee close control units van Stulz.
Lees meer

Computer en schakelruimtes

Ook voor de levering en installatie van apparatuur voor de koeling van computer-, server- en schakelruimtes doen installatiebedrijven en eindgebruikers een beroep op ons.
Lees meer

Koudwatermachines chillers

Installatiebedrijven, vastgoedbeleggers, beheerders en eindgebruikers schakelen ons in voor de levering en installatie van koelmachines ten behoeve van gekoeldwatertoepassingen.
Lees meer

Direct Expansie Toepassingen

Voor veel installatiebedrijven, vastgoedbeleggers, beheerders en eindgebruikers leveren en installeren wij oplossingen voor luchtbehandelingskasten. Ook het beheer en onderhoud nemen wij van u over.
Lees meer

ABN AMRO locatie

Vervangen van de koudwatermachine t.b.v. de luchtbehandeling. De schakelkast van het gebouw is hierop aaangepast door onze meet en regel afdeling. Voor dit project is gekozen voor een energiezuinige oplossing met een Lennox machine.
Lees meer