Airco Service

  • 23

Service bij uw Airco

Aircoheat is meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het installeren, beheren en onderhouden van klimaatbeheersingsinstallaties, zoals airconditioning. Bij AircoHeat weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om een gezonde luchtkwaliteit te hebben binnen de muren van een bedrijfspand of woning. AircoHeat is met de deskundige diensten en service werkzaam voor bedrijven, particulieren en installatiebedrijven.

Wij gaan bij iedere unieke situatie op een open, transparante en eerlijke manier te werk. Dit zodat u in het proces niet voor verrassingen komt te staan en precies weet wat u van onze diensten en service kunt verwachten.

Airconditioning service door AircoHeat

Onze aanpak kenmerkt zich door transparantie, openheid en eerlijke advisering. Daarnaast hoort hulp bij storingen bij onze service. De airco storingen waar u mee te kampen kan krijgen bij het hebben van een airco, zijn:

  • Lekkend water uit de airco
  • Onvoldoende koeling
  • Geen verwarming
  • Airconditioning werkt niet
  • Ijsvorming op het binnendeel

De bovenstaande storingen kunnen ontstaan doordat de stoffilters vuil zijn en onvoldoende koude of warme lucht doorlaten. U kunt altijd eerst zelf controleren voordat u onze service inschakelt. Wij adviseren u om altijd de stoffilters te controleren en te kijken of de batterijen van de afstandsbediening misschien leeg zijn. Daarnaast kunt u controleren of de juiste functies wel zijn ingesteld bij uw airco.

Voor al deze problemen met uw airconditioning kunt u terecht bij AircoHeat. Met onze airco service zijn wij u graag van dienst, zodat u zo snel mogelijk weer kan genieten van een schone en gezonde lucht in uw bedrijfspand of woning.

Interesse in onze airco service?

Wij zijn u graag van dienst wat betreft het onderhoud van uw airco, of dit nu voor uw bedrijfspand of woning is. Als u interesse heeft in onze service of vragen heeft over airco-gerelateerde zaken, kunt u contact opnemen met AircoHeat. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0348 – 41 61 55. Mailt u liever? Dan kunt u een e-mail sturen naar info@aircoheat.nl. Daarnaast kunt u ook het storingsformulier op onze website invullen.